Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Ѓорѓиевски: СЈО спроведува тенденциозни постапки

ВМРО-ДПМНЕ го обвинува Специјалното јавно обвинителство за тенденциозност..

Гледачи: 64

Дата: 17-Јули-2017

Време траење: 00:00:39

Категории: МАКЕДОНИЈА

ВМРО-ДПМНЕ го обвинува Специјалното јавно обвинителство за тенденциозност.. Оттаму сметаат дека постапките против раководството на партијата се политички мотивирани..