Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Хан: Реформите се во интерес на граѓаните, потребни се резултати

Ексклузивно интервју со еврокомесарот Јоханес Хан.

Гледачи: 443

Дата: 26-Јуни-2017

Време траење: 00:06:30

Категории: МАКЕДОНИЈА

Ексклузивно интервју со еврокомесарот Јоханес Хан. Анализа на итните реформски приоритети, евроинтеграциите, домашната политичка ситуација. Катерина Топалова разговараше со еврокомесарот.