Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Преговори за формирање нова влада

Во седиштето на СДСМ во Скопје средба на лидерите на СДСМ и на ДУИ,

Гледачи: 196

Дата: 19-Мај-2017

Време траење: 00:01:49

Категории: МАКЕДОНИЈА

Миле Ристески
Во седиштето на СДСМ во Скопје средба на лидерите на СДСМ и на ДУИ, Зоран Заев и Али Ахмети. Разговарале за формирањето на новата влада. Од партиите соопштуваат дека се фокусирале на принципите за идното функционирање пред поделбата на ресорите.