Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

„Јасен“ се отвори за јавноста

Недопрената убавина се простира на над 30 илјади хектари.

Гледачи: 158

Дата: 19-Мај-2017

Време траење: 00:02:11

Категории: МАКЕДОНИЈА

Викторија Милевска
Недопрената убавина се простира на над 30 илјади хектари. Див и мистичен, „Јасен“ е магнет за туристите и за страсните ловџии. Директорот Оливер Андонов вели дека јавното претпријатие нема никаква врска со воените објекти, кои се под надлежност на Армијата.