Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Македонската филхармонија доби музички храм по сите светски стандарди

Врвна акустика, современа техника- Македонската филхармонија доби музички храм по сите светски стандарди.

Гледачи: 91

Дата: 19-Мај-2017

Време траење: 00:02:06

Категории: КУЛТУРА

Наташа Јанчиќ
Врвна акустика, современа техника- Македонската филхармонија доби музички храм по сите светски стандарди. Ќе се отвори со концерт на маестро Симон Трпчески по дирегентско водство на Владимир Ашкенази.