Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Грчки аналитичар: Груевски беше соборен од Сорос бидејќи не им служеше на западните интереси

Грчки аналитичари со оценка дека геополитичките интереси на Западот се во насока на зајакнување на албанскиот национализам.

Гледачи: 112

Дата: 19-Мај-2017

Време траење: 00:02:04

Категории: МАКЕДОНИЈА

Марија Котовска, постојан дописник од Атина за МРТ
Грчки аналитичари со оценка дека геополитичките интереси на Западот се во насока на зајакнување на албанскиот национализам. Видување и за соборувањето на Никола Груевски и за уништување на политичката иднина на Ѓорге Иванов...