Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Сезонава 180 чартер летови од Холандија

Годинава во Охрид со 180 чартер летови ќе допатуваат речиси 30 илјади холандски туристи. Сезонски летови има и од Белград, Тел Авив, Брисел, а ќе привлечеме гости и од Катовице во Полска.

Гледачи: 124

Дата: 8-Мај-2017

Време траење: 00:03:03

Категории: ЕКОНОМИЈА

Годинава во Охрид со 180 чартер летови ќе допатуваат речиси 30 илјади холандски туристи. Сезонски летови има и од Белград, Тел Авив, Брисел, а ќе привлечеме гости и од Катовице во Полска.
Од ТАВ Македонија очекуваат раст на бројот на патници, како резултат на новите линии. Најфрекфентни се летовите кон Истанбул, Цирих и Базел.
Сузана Фиданска- Стоевска разговараше со првиот човек на ТАВ Македонија, Алпер Ерсој.