Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Потребни се геолошки истражувања

Отворањето нови рудници е неопходност, со концесиите се полни државната каса.

Гледачи: 38

Дата: 21-Април-2017

Време траење: 00:00:48

Категории: ЕКОНОМИЈА

Отворањето нови рудници е неопходност, со концесиите се полни државната каса. Дебата во стопанската комора. Затворен рудник е поопасен за човековата околина, отколку капацитет кој работи и има еколошка студија, посочуваат експертите.