Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Годишна конференција на Македонската берза

Состојбите на берзанското тргување во Македонија се задоволителни.

Гледачи: 34

Дата: 21-Април-2017

Време траење: 00:00:48

Категории: ЕКОНОМИЈА

Состојбите на берзанското тргување во Македонија се задоволителни. Потврда е реализираниот промет во првиот квартал од годинава од неполни 17 милиони евра, тврди извршниот директор на Македонската берза на хартии од вредност Штериев. Политичките случувања во државава неповолно влијаат врз одлуките за инвестирање на Македонската берза.