Вести од светот

Најмалку 26 средношколци биле повредени во автобуска несреќа во Западна Вирџинија.

Дата: 21.04.2017

Време траење: 00:01:35

Гледаност: 23

Категории: Свет

Марина Автовска
Најмалку 26 средношколци биле повредени во автобуска несреќа во Западна Вирџинија. Во Австрија биле уапсени 26 членови на антидржавно движење. Американските правосудни власти ќе покренат формално обвинение против основачот на Викиликс, Џулијан Асанж.ГЛЕДАЈ ВО ЖИВО