Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Кампања на МЖ Транспорт: „Не за селфи на воз- вреди да живееш“

„Не за селфи на воз- вреди да живееш“- со кампања Македонски Железници Транспорт ќе ја подига свеста кај учениците да не се сликаат на вагоните и да внимаваат на високо напонските жици.

Гледачи: 37

Дата: 21-Април-2017

Време траење: 00:00:57

Категории: МАКЕДОНИЈА

„Не за селфи на воз- вреди да живееш“- со кампања Македонски Железници Транспорт ќе ја подига свеста кај учениците да не се сликаат на вагоните и да внимаваат на високо напонските жици. Поводот се еден смртен случај и неколку повередни момчиња. Со делење флаери кампањата почна во средното училиште „Владо Тасевски“.