Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Продолжение на конститутивната седница

Ново продолжение на конститутивната собраниска седница.

Гледачи: 43

Дата: 21-Април-2017

Време траење: 00:01:11

Категории: МАКЕДОНИЈА

Ново продолжение на конститутивната собраниска седница. Повторно во преден план процедуралните забелешки. За дискусија има пријавено уште 40-тина пратеници.