Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Скопје добива нов Луна парк

Скопје добива нов модерен и забавен Луна парк.

Гледачи: 39

Дата: 21-Април-2017

Време траење: 00:00:41

Категории: МАКЕДОНИЈА

Скопје добива нов модерен и забавен Луна парк. Етапно ќе се градат нова инфраструктура, придружни објекти и ќе бидат поставени нови забавни реквизити. Ќе чини 6 ипол милиони евра. За неговата изградба нема да се зема од зеленилото во градскиот парк, уверува градоначалникот Коце Трајановски.