Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Стартува проектот „Претприемничко учење за млади“

Преку проект поддржан од Еразмус плус програмата на ЕУ се поддржува претприемачкото знаење на млади од три земји на возраст од 19 до 30 години.

Гледачи: 312

Дата: 28-Март-2017

Време траење: 00:01:42

Категории: ЕКОНОМИЈА

Свето Николовски
Преку проект поддржан од Еразмус плус програмата на ЕУ се поддржува претприемачкото знаење на млади од три земји на возраст од 19 до 30 години. Нивните бизнис идеи ќе бидат помогнати од тим на експерти, бизнис советници, адвокати, сметководители и финансиски институции за да ги поминат полесно почетните години во претприемништвото.