Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Грчките медиуми за Македонија: Евентуалната федерализација во корист на Грција

Медиумите во Грција со големо внимание ги следат политичките случувања во Македонија.

Гледачи: 254

Дата: 20-Март-2017

Време траење: 00:01:57

Категории: МАКЕДОНИЈА

Марија Котовска, постојан дописник од Атина за МРТ
Медиумите во Грција со големо внимание ги следат политичките случувања во Македонија. Една од тезите кои се пласираат е дека евентуалната федерализација и оди во корист на соседната земја.