Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Протест пред СЈО за Кочан

Вработените во Трансмет и во Телевизијата Нова денеска на протест на нова локација- пред Специјалното јавно обвинителство.

Гледачи: 57

Дата: 20-Март-2017

Време траење: 00:01:15

Категории: МАКЕДОНИЈА

Наташа Гркова- Петрушевска
Вработените во Трансмет и во Телевизијата Нова денеска на протест на нова локација- пред Специјалното јавно обвинителство. Велат дека треба се укине притворот за нивниот сопственик поради тоа што ќе се доведе во прашање егзистенцијата на илјадници семејства.