„Авантурите на Аладин“ на сцената на МНТ

„Авантурите на Аладин“ премиерно во Македонскиот Народен Театар.

Дата: 20.03.2017

Време траење: 01:49

Гледаност: 26

Категории: Култура

Ана Јосифоска- Тодоровска
„Авантурите на Аладин“ премиерно во Македонскиот Народен Театар. Претставата в среда ќе се игра на големата сцена. Режисерот и актерската екипа најавуваат спектакл.


Страна 1/...     

ГЛЕДАЈ ВО ЖИВО