Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

53-та Минхенска безбедносна конференција

Во Минхен денеска почнува безбедносна конференција во време на неизвесна иднина на трансатлантските односи по стапувањето должност на американскиот претседател Трамп.

Гледачи: 34

Дата: 17-Февруари-2017

Време траење: 00:01:28

Категории: СВЕТ

Марина Автовска
Во Минхен денеска почнува безбедносна конференција во време на неизвесна иднина на трансатлантските односи по стапувањето должност на американскиот претседател Трамп. На 53-тата Конференција за безбедност која ќе трае до 19-ти февруари, повеќе од 500 политичари ќе разговараат за актуелните безбедносни предизвици, вклучувајќи го и јакнењето на нелибералните трендови низ светот.