Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Се унапредува стручното средно образование

Продолжува практичната работа на средношколците во 54-те проекти за кои Министерството за образование и наука издвои 700 илјади евра.

Гледачи: 29

Дата: 17-Февруари-2017

Време траење: 00:01:09

Категории: МАКЕДОНИЈА

Продолжува практичната работа на средношколците во 54-те проекти за кои Министерството за образование и наука издвои 700 илјади евра. Од проектот не се изземени ниту учениците со специјални потреби од „Партенија Зографски“.