Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Нов апарат во Детската клиника „Козле“

Нов инструмент во Детската клиника „Козле“.

Гледачи: 17

Дата: 17-Февруари-2017

Време траење: 00:00:56

Категории: МАКЕДОНИЈА

Нов инструмент во Детската клиника „Козле“. Набавен е анализатор на крвта кој ќе го скуси времето за добивање резултати од десет на само еден ден.