Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

АЦВ: Институциите да вршат проверки пред да се реализира аранжманот

Голем број патници што требало да патуваат од македонските аеродроми кон земјите од Европската унија се вратени, поседувале патни исправи чиј рок на важност бил покус од 90 дена.

Гледачи: 687

Дата: 13-Февруари-2017

Време траење: 00:00:29

Категории: ЕКОНОМИЈА

Голем број патници што требало да патуваат од македонските аеродроми кон земјите од Европската унија се вратени, поседувале патни исправи чиј рок на важност бил покус од 90 дена. Апел од институциите да се вршат проверки пред да се реализира аранжманот.