Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Охрид: Последни подготовки за Богојавление- Водици

Охрид ги врши последните подготовки во пресрет на големиот верски празник Богојавление- Водици.

Гледачи: 65

Дата: 11-Јануари-2017

Време траење: 00:01:59

Категории: МАКЕДОНИЈА

Сашо Нелоски
Охрид ги врши последните подготовки во пресрет на големиот верски празник Богојавление- Водици. Иако температурата на езерската вода е екстремно ниска и вчера изнесуваше само 5,8 степени целзиусови, се очекува и годинава десеттици верници да запливаат по светиот крст.