Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Вести од светот

Италијанскиот премиер итно е опериран по враќањето од Париз.

Гледачи: 67

Дата: 11-Јануари-2017

Време траење: 00:01:40

Категории: СВЕТ

Марина Автовска
Италијанскиот премиер итно е опериран по враќањето од Париз. На 17 јануари се избира нов претседател на Европскиот парламент. Едно лице загина во авионска несреќа во Австралија.