Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Едукативно катче за деца во Археолошкиот музеј

Археолошкиот музеј од денеска има место и за најмалите.

Гледачи: 74

Дата: 11-Јануари-2017

Време траење: 00:00:40

Категории: КУЛТУРА

Археолошкиот музеј од денеска има место и за најмалите. Во едукативно катче ќе можат да го збогатат знаењето за културното и историско наследство на земјата преку интеракција и забава. Децата, стекнатите вештини ќе можат да ги изразат преку моделирање глина, цртање или пишување есеи.