Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Велес при врвот според бројот на активни случаи со Ковид-19 во земјава

Гледачи: 11

Дата: 26-Окт-2021

Време траење: 00:01:33

Категории: МАКЕДОНИЈА

Според бројот на активни случаи на лица со корона вирусот, Велес е трет во земјава. Од друга страна се вратија редиците и гужвите за вакцинација во Велес, во Здравствениот дом. Бројни граѓани чекаат да се вакцинираат со трета доза за заштита од Ковид-19...

Петар Печков