Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Во Дебар и во Шуто Оризари ќе се прегласува

Гледачи: 7

Дата: 26-Окт-2021

Време траење: 00:00:47

Категории: МАКЕДОНИЈА

На две места во Дебар и на едно во Шуто Оризари ќе се прегласува в недела, решава Државната изборна комисија. На седницата беа усвоени едногласно и измените на упатството за важноста на гласачките ливчиња. Во вториот круг ќе се гласа во 44 општини за градоначалници, а в сабота ќе гласаат болните и изнемоштените, лицата во самоизолација, затворениците и лицата во старските домови.