Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Арсовска: Модернизација на училиштата по ЕУ стандарди

Гледачи: 9

Дата: 26-Окт-2021

Време траење: 00:00:35

Категории: МАКЕДОНИЈА

Како идна градоначалничка на Градот Скопје се обврзувам градот да биде предводник во изградбата на модерна инфраструктура за учење на нашите деца, истакна независната кандидатка за градоначалничка на Скопје, Данела Арсовска. Таа истакна дека модернизацијата на училиштата ќе биде според еу-стандарди, со цел креирање образование достојно за 21–от век. Меѓу планираните проекти, Арсовска најави и нова гимназија во скопски Аеродром.