Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Зголемен бројот на пчелни семејства

Гледачи: 9

Дата: 26-Окт-2021

Време траење: 00:00:57

Категории: МАКЕДОНИЈА

Бројот на пчелни семејства е зголемен за над 60 илјади во последните четири години. Истовремено кај младите земјоделци постојано расте интересот за одгледување пчели, изјави министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Аријанит Хоџа на предавањето „Одржливо пчеларство – искуства и практики“. Словенечкиот амбасадорот во земјава предан, истакна дека покрај долгогодишното пријателство двете земји ги поврзува и соработката во пчеларството.