Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Коњановски: Кризен центар за деца и жени

Гледачи: 7

Дата: 26-Окт-2021

Време траење: 00:00:35

Категории: МАКЕДОНИЈА

Промовирајќи ја својата програма, кандидатот за градоначалник на Битола од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата Тони Коњановски, најави формирање кризен центар за деца и жени. На Битола и е неопходна и програма за асистенти за независен живот, помош на сите на кои им е потребна, рече Коњановски.