Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Кондовски: Фокус на јавната хигиена и нови инвестиции

Гледачи: 7

Дата: 26-Окт-2021

Време траење: 00:00:28

Категории: МАКЕДОНИЈА

Кандидатот на СДСМ и коалицијата за градоначалник на Битола Христо Кондовски најави фокусирање на јавната комунална хигиена и нови инвестиции во набавка на подземни и класични контејнери, како и нови моторни возила за подигање отпад. Ќе се набават и посебни машини за селекција на отпадот, најави Кондовски.