Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Македонската и косовската влада со заедничка седница, потпишани договори за соработка

Гледачи: 22

Дата: 16-Септ-2021

Време траење: 00:02:18

Категории: МАКЕДОНИЈА

Во Скопје, прва заедничка седница на македонската и косовската влада. „Ова е јасен израз и политичка волја за јакнење на соработката“, порака од премиерите Заев и Курти. Потпишани договори за соработка во енергетиката, иновациите, технолошкиот развој, културата и туризмот...

Ирина Гелевска