Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Германските експерти пристигнаа во Тетово

Гледачи: 12

Дата: 16-Септ-2021

Време траење: 00:01:59

Категории: МАКЕДОНИЈА

Тимот германски експерти кои ќе помагаат во истрагата за утврдување на причините за катастрофалниот пожар во модуларната болница, пристигна во Тетово. Германски форензичари за пожар и ласерско мерење на простории ќе бидат поддшка на МВР и Обвинителството во утврдувањето на причините за пожарот во кој загинаа 14 пациенти...

Зоран Димовски