Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
ДИК го усвои ревидираниот роковник за претстојните локални избори

Гледачи: 7

Дата: 16-Септ-2021

Време траење: 00:01:52

Категории: МАКЕДОНИЈА

Државната изборна комисија го усвои ревидираниот роковник за претстојните локални избори усогласен со измените во Изборниот законик. Ќе може да гласаат и луѓе на кои им изминал рокот на важноста на личните карти, од денот на распишување на изборите, 6-ти август. Оние кои се позитивни на Ковид-19 или се во самоизолација ќе гласаат на 16-ти октомври, ден пред одржувањето на првиот круг...

Марина Стојанова Тонева