Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Уставниот суд не покажа независност, тоа треба да се корегира

Гледачи: 13

Дата: 16-Септ-2021

Време траење: 00:02:02

Категории: МАКЕДОНИЈА

Уставниот суд за жал не покажал поголема независност и тоа треба да се корегира, е ставот на претседателката на Институтот за човекови права, Маргарита Цаца Николовска. Таа посочи дека и судиите може да одговараат кривично доколку намерно одолговлекуваат предмети. На завршната конференција Уставниот суд -заштитник на владеењето на правото, се обрати и претседателката на Уставнито суд Кацарска...

Фиљана Кока