Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Црвениот крст го одбележува Светскиот ден на Првата помош

Гледачи: 171

Дата: 16-Септ-2021

Време траење: 00:01:53

Категории: МАКЕДОНИЈА

Црвениот крст со координирани активности го одбележа светскиот ден на првата помош. Под мотото „Биди херој во твоето училиште“ се донираа наменски опремени ранци со санитетски материјали и друга опрема за укажување прва помош за 31 средно училиште...

Ана Јосифоска Тодоровска