Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Стартува изградбата на брана на реката Отиња во Штип

Гледачи: 28

Дата: 23-Јули-2021

Време траење: 00:01:36

Категории: МАКЕДОНИЈА

Почнува изградбата на брана на реката Отиња во Штип, која ќе се полни од целото сливно подрачје на реката. Околу браната ќе има рекреативни содржини и викенд населба. Во перспектива се планира изградба на мала хидроцентрала...

Славица Величковска