Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Партиите со предизборни калкулации и разговори

Гледачи: 11

Дата: 23-Јули-2021

Време траење: 00:02:03

Категории: МАКЕДОНИЈА

Мнозинството е стабилно, коалицијата со ДУИ нема да им штети на партнерите, изјави премиерот Заев. Секој ќе добие шанса, но треба да го понуди најдобриот кандидат за градоначалник или советник. Од ВМРО-ДПМНЕ потврдуваат дека постои расположение за соработка со Алијанса и Алтернатива. Од опозициската партија посочуваат дека резолуцијата за државните позиции е многу важна и е добро македонското собрание што поскоро да ја изгласа...

Анита Димитријевска Велковска