Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Жестока комисиска расправа за Законот за државјанство

Гледачи: 8

Дата: 23-Јули-2021

Време траење: 00:01:51

Категории: МАКЕДОНИЈА

Жестоко, со процедурални говори дека Законот за државјанство е неквалитетно направен и дека со ставеното европско знаменце се прави обид да се протне на мала врата. Вака, во Комисијата за европски прашања, опозицијата побара да ги види амандманите на законот кои не им се поделени, па да се организира јавна расправа со експерти, но со учество и на, како што рекоа, балкански криминалци кои добиле македонски пасоши.

Миле Ристески