Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Објавен оглас за 500 образовни асистенти за децата со атипичен развој

Гледачи: 47

Дата: 23-Јули-2021

Време траење: 00:01:43

Категории: МАКЕДОНИЈА

Во тек е оглас за 500 образовни асистенти. Ќе им помагаат на децата со атипичен развој да ја совладаат наставната програма. Асистентите ќе бидат вработени во Ресурсниот центар за поддршка на инклузивно образование. Ќе бидат вклучени во сите основни училишта низ дражавата...

Наташа Јанчиќ Менковски