Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Наредните месеци одлучувачки за проширувањето, се очекуваат конкретни чекори

Гледачи: 5

Дата: 23-Јули-2021

Време траење: 00:01:58

Категории: МАКЕДОНИЈА

Проширувањето со земјите од Западниот Балкан е тема на неформалниот состанок на министрите за европски прашања на земјите- членки на Унијата во Словенија. Ова е прв неформален министерски состанок откако Словенија го презеде претседателството со ЕУ.

Ирина Гелевска