Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Од климатските промени најмногу ќе страда житото

Гледачи: 35

Дата: 23-Јули-2021

Време траење: 00:01:20

Категории: МАКЕДОНИЈА

Од климатските промени кај нас најзагрозени ќе бидат пролетните и житните култури. Експертите препорачуваат штедење на водните резерви кои за 40 години може да се намалат и за 50 проценти.

Методија Трајков