Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Европски суд за човекови права: Задолжителната вакцинација е неопходна во демократско општество

Гледачи: 5

Дата: 8-Апр-2021

Време траење: 00:01:31

Категории: СВЕТ

Европскиот суд за човекови права смета дека задолжителната вакцинација е „неопходна во демократско општество“. Ова произлегува од неговата конечна пресуда по жалбата на родители на деца одбиени од училиштата и казнети заради нивното не вакцинирање со деветте задолжителни вакцинации во Чешка, одлука која според експертите би можела да се примени и за вакцините против Ковид-19...

Тони Гламчевски