Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
53 лица од полошко не го почитувале полицискиот час

Гледачи: 17

Дата: 8-Апр-2021

Време траење: 00:01:55

Категории: МАКЕДОНИЈА

53 лица од полошко не ја почитувале одлуката за ограничено движење која стапи во сила пред еден месец. Има и такви кои ја злоупотребуваат дозволата за движење. Од СВР Тетово велат секој кој го прекршува полицискиот час е казнет според законот...

Зоран Димовски