Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Да се зајакне вклученоста на жените во политичкото одлучување

Гледачи: 14

Дата: 8-Апр-2021

Време траење: 00:01:43

Категории: МАКЕДОНИЈА

Да се зајакне вклученоста на жените во политичкото одлучување е целта на дебатата за предизвиците за родовата еднаквост во процесот на носење одлуки. Учеството на женски и машки претставници од владините тела вклучени во процесот на решавање е од огромно значење за дискутирање на конкретни акции што може да бидат преземени за подобрување на родовата еднаквост, истакнаа организаторите...

Ана Јосифоска Тодоровска