Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Рускиот амбасадор најави пристигнување на 200 илјади вакцини „Спутник“

Гледачи: 14

Дата: 8-Апр-2021

Време траење: 00:00:43

Категории: МАКЕДОНИЈА

Рускиот амбасадор Баздникин најави пристигнување на 200 илјади вакцини „Спутник“ во земјава. Не кажа кога, но ќе се имунизираат 100 илјади граѓани.