Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Економијата стабилна, буџетот во добра кондиција, долгот ќе расте

Гледачи: 4

Дата: 8-Апр-2021

Време траење: 00:02:06

Категории: ЕКОНОМИЈА

Четирите економски пакети за поддршка се реализирани со 82%, за што се искористени 860 милиони евра буџетски пари. Петтиот пакет мерки вреден 150 милиони евра, сѐ уште е заглавен во собраниска процедура. Економскиот тим уверува- полнењето на државната каса е според планираното, приходите се на повисоко ниво, буџетот е во добра кондиција...

Сузана Фиданска Стоевска