Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
ВМРО- ДПМНЕ со нов доказ за издаден пасош на мафијаш

Гледачи: 16

Дата: 8-Апр-2021

Време траење: 00:02:07

Категории: МАКЕДОНИЈА

ВМРО- ДПМНЕ со нов доказ за издаден пасош на мафијаш, велат, овој пат од Италија. Премиерот Заев смета дека каналот со лажни пасоши е затворен, а МВР спровела успешна акција...

Миле Ристески