Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Куманово: Администрацијата ќе волонтира во општата болница

Гледачи: 11

Дата: 8-Апр-2021

Време траење: 00:01:48

Категории: МАКЕДОНИЈА

Општинската администрација и вработените во јавните претпријатија од Куманово ќе волонтираат во општата болница. Тие ќе носат боци со кислород за ковид пациентите, бидејќи болницата нема централен довод. Куманово е меѓу градовите со најголем број на заболени лица од ковид 19. Сместувачките капацитети речиси целосно се исполнети.

Елена Георгиевска