Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Субвенции за набавка на добиток

Гледачи: 38

Дата: 8-Апр-2021

Време траење: 00:01:09

Категории: МАКЕДОНИЈА

Фармерите кои од почетокот на годинава ги обновиле свињарските фарми и пчеларите кои набавиле пчелни матици, можат да аплицираат за субвенции. Oгласот ќе трае до 15-ти април годинава. Финансиската поддршка за фармите изнесува до 6,5 милиони денари по корисник, а за пчеларите до 600.000 денари. Барањата ќе бидат рангирани според правилник...

Методија Трајков