Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Вести од светот

Гледачи: 7

Дата: 7-Апр-2021

Време траење: 00:02:17

Категории: СВЕТ

Европската агенција за лекови, ЕМА, потврди дека постои поврзаност помеѓу вакцината на Aстразенека и згрутчувањето на крвта. Сепак, сметаат дека оваа последица е многу ретка, а бенефитите и натаму се поголеми од ризиците…

Наташа Гркова- Петрушевска